Roboclean univerzális kárpit és szőnyegtisztító gép

Roboclean - egy univerzális háztartási tisztítógép

Ha takarítás után is tele van porral a lakás levegője, ha családtagjai, gyermekei ki sem látszanak a hurutból, asztmából és allergiából, ha szenved az atkától és a parlagfűtőtől. Vagy egyszerűen csak kevesebbet és hatékonyabban szeretne takarítani - hozzáférhető áron kapható a megoldás: a ROBOCLEAN.

Válassza ki, mennyi időre béreli ki a Roboclean-t

Társaságunk áfa mentes, az alábbi árak a bruttó (fizetendő) árak.

Gyors

6 000 Ft

Megrendelem

Extra48h

12 000 Ft

Megrendelem

A lakás egy köbméter levegőjében 80-100 milliárd porszem van. Naponta átlagosan 20 ezer belégzést végzünk, így légzésenként 40-75 ezer porrészecske kerül a szervezetünkbe, ez egy-két kávéskanálnyi port jelent. Lakásunkban töltjük a legtöbb időt, és gyakran otthonunk levegője a legszennyezettebb, így hiába próbálunk feltöltődni, megpihenni hazatérés után, immunrendszerünk nehezen tud megbirkózni azzal a por- és poratka-tömeggel, amely otthonunkban vár reánk. Az eső, a hó, a köd, a harmat és a csapadék egyéb különböző formái ciklikusan tisztítják a szabad levegőt, amely így öntisztuláson megy keresztül. A lakótérben ezt a folyamatot nem tudjuk létrehozni sem a szellőztetéssel, sem a takarítással. Az építőipari technikák változásának következtében az épületek átszellőzése szinte megszűnt, komoly szigetelési módszerek alkalmazásával otthonainkban a levegő átáramlása minimálisra csökkent. A lakáskultúra változásával rengeteg „porzugot" hoztunk létre: képek, függönyök, világítótestek, padlószőnyeg, kárpitozott bútorok, könyvek rejtik a rengeteg port és poratkát magukban.

A ROBOCLEAN-nel történő tisztítás állandó légárammal, erős szívóerővel, a szennyeződés vízben való megkötésével történik. Hatékonyan távolíthatjuk el a port és az atkákat, atkaváladékot, penészgombákat a levegőből.

Roboclean funkciói

  • A lakás levegőjének portalanítására, fertőtlenítésére, illatosítására, párásítására
  • Általános takarításra
  • Poratka elleni védelemre
  • Vizes szőnyeg- és kárpittisztításra - a szőnyegeink és kárpitozott bútoraink élettartama lényegesen megnő!
  • Folttisztításra is kiválóan alkalmas
  • A hideg burkolatok tisztítására

A többfunkciós készülék a levegőből és a berendezési tárgyakról egyaránt eltávolítja a port.

A ROBOCLEAN-t hatékony levegőtisztítóként, párásítóként, aromaterápiás eszközként, sőt, „házi sóbarlang"-ként is hasznosíthatjuk.

A készülékkel esténként 20-30 percig tisztíthatjuk a levegőt, és az aromásított, tiszta levegőben immunrendszerünk egész éjszaka nyugodtan pihenhet. Megszűnik az éjszakai száj-szárazság, a nyálkahártyánkra nem tapad a lebegő por okozta szennyeződés.

Kevesen tudják, de otthonunkban mérhetetlen számú atkaféleséggel osztjuk meg mindennapjainkat. Egy ágyban átlagosan kétmillió atka lakozik! Ha a ROBOCLEAN készülékkel havonta egy alkalommal atkátlanítjuk fekhelyünket és ágyneműnket, megszabadulhatunk a kis élősdi seregtől és súlyos asztmatikus problémákat okozó ürülékétől is.

Hogyan működik pontosan?

A Roboclean egy mobil lég- és helyiségtisztító berendezés: A készülék ezáltal az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés céljait szolgálja. Alapvető célja a beltéri levegő tisztítása, allergén mentesítése és a levegő optimális párásítása, illatosítására, aromaterápiára, levegőfertőtlenítésre, szagelszívásra, sóbarlangterápiára, és inhalációra is használható. Ezen túlmenően, kiváló még takarítási célokra is. Ilyen módon a készülék egy komplex beltéri levegő- és lakástisztító rendszert alkot.

A Roboclean készülék porzsák nélkül működik, s ahogy a természetben, úgy a itt is a víz alkotja a természetes szűrő rendszert. Működésének alapelve, hogy a beszívott levegőt vízen áramoltatja keresztül, percenként három légköbmétert ! A víz természetes abszorpciójának és egy különleges percenként 27 000-et (!) forduló szeparátornak köszönhetően, a kimeneti nyílásán 99,9 % feletti tisztaságban bocsátja ki a már megszűrt levegőt. Az ember számára biológiailag egyik legveszélyesebb szennyeződéseket, mint a penészgombákat, polleneket, allergéneket tartalmazó mikroporokat és atkaürüléket is 99,9 %-ban megszűri.

Elektromos prakkeroló fejével kiporolja a szőnyeget és mélytisztítást végez. Képes vizesedés nélkül kitakarítani a szőnyeget, összegyűjteni a poratkákat és ürüléküket. Illatossá és tisztává varázsolja lakásunk levegőjét, vizes tartályában elnyeli az összes szennyeződést, higiénikusan és egyszerűen tisztán tartható, a takarításra fordított idő és energia lényegesen lecsökken.

Rendelje meg a takarítógépet most, kaució nélkül!