Takarító és szőnyegtisztító gép kölcsönzés - árak

Takarítógép kölcsönzési árainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok nagyon kedvezőek legyenek Ügyfeleink számára. Reméljük, Önt is hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük. Az első adag professzionális tisztítószert ajándékba adjuk, lehetőség van további tisztítószer vásárlásra is.


Rendelje meg a kiválasztott takarítógépet most, kaució nélkül!


Takarítógép bérleti lehetőségek

Válassza ki a legmegfelelőbb takarítógépet az elvégezni kívánt feladat függvényében és határozza meg, mennyi időre van rá szüksége a hatékony munkavégzéshez. Takarítógépeinket minden esetben házhozszállítással, kaució nélkül adjuk bérbe. A házhozszállítást követően gépeinket a helyszínen beüzemeljük.

Társaságunk áfa mentes, az alábbi árak a bruttó (fizetendő) árak. A szállítási címtől függően szállítási költséget számíthatunk fel. A szállítási költségeket az oldal alján tekintheti meg, vagy telefonon érdeklődhet.

Megrendelés esetén, kérjük a nyitvatartási időnket figyelembe venni!

  • Hétfőtől-péntekig: 7-17 óráig
  • Szombat-vasárnap: 9-16 óráig

Gyors

Extra48h

A szőnyeg és kárpittisztító gépekhez egy kapszula kb. (6 m2-re elegendő) Kärcher tisztítószert ajándékba adunk. További kapszulákat 350 Ft/db áron vásárolhat. A kiszállításkor minden esetben beüzemeljük a gépeket és megmutatjuk használatukat.

Rendelje meg
Vegye át otthonában
Intézze el a takarítást
Elszállítjuk a gépet

Csomag ajánlataink

Kedvező ajánlataink több takarítógép egyidejű bérlése esetén

Gyors

Extra48h

Ház, lakásfelújítás (építkezés) utáni takarításhoz ajánlott csomag ajánlataink

Gyors

Extra48h

Takarítógép kölcsönzésekor a kiszállítási díjak az alábbiak szerint alakulnak:

takarítógép kiszállítási díjaink

A szállítási díjat kölcsönzésenként egy alkalommal számítjuk fel.

Budapesten kívüli kiszállítási díjunk 50Ft/km (oda-vissza útra, ki- és visszaszállításra számítandó), Nagykovácsi telephelyünktől számítva, de minimum 3.000 Ft.

Takarítás áraink

Garázs - raktár takarítási áraink: 130 Ft/m2-től

Irodai szőnyeg takarítását 600 Ft/m2-től vállaljuk.

Az árajánlattétel minden esetben tisztítandó terület megtekintése után történik. Az ár függ a terület nagyságától illetve a szennyeződés mértékétől.