GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Amennyiben kérése merült fel takarítógépeinkkel vagy a kölcsönzés folyamatával kapcsolatban, kérjük olvassa a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és a rájuk adott válaszokat, talán megtalálja közöttük az Önt érdeklő válaszokat is. Amennyiben kérdése még ezt követően is megválaszolatlan maradt, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

Igen, a magasnyomású mosó kivételével minden esetben speciálisan az adott takarítógéphez alkalmazható tiszítószert kell használni.

Takarítógépeink kizárólag előzetes egyeztetés alapján, a 1147 Budapest, Telepes utca 98. utcai telephelyünkön bérelhetőek.

Kérjük, amennyiben munkvégzés közben úgy látja, hogy várhatóan nem fog végezni a megbeszélt határidőre, jelezze számunkra és egyidejűleg tájékoztatjuk, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésére a időtúllépés kezelésére.

Egyáltalán nem bonyolult, de természetesen a gép átadásakor tájékoztatást adun a gépek használatáról.

Igen, telephelyünkön történő átvétel esetén kauciót számítunk fel, melynek összegét az egyes gépek mellett, illetve árlistánkban is megtalálhatják.

Magánszemély esetén: Érvényes fényképes igazolvány, lakcímkártya.
Cég esetén: 30 napnál nem régebbi cégkivonat bemutatására, a Cégkivonatban szereplő aláíró személy aláírási címpéldányára, személyének érvényes személyi igazolvány vagy érvényes fényképes igazolvánnyal történő azonosítására.

Amelyek alkalmasak a nedves tisztításra, amelyek színtartóak, ill. ami nem kézzel szőtt szőnyeg. Minden esetben ajánlott a színpróba.

Minden olyan gépi tisztítószert, ami habzásgátlót is tartalmaz. Igény esetén vásárolhat tőlünk professzionális Kärcher tisztítószert is.

Max. 50 Celsius fokosat, de ez függ a tisztítandó felület hőállóságától is.

Igen, minden kárpit és szőnyeg tisztítása előtt elengedhetetlen az alapos porszívózás.