Garázs - raktár - iroda padló takarítás

Professzionális takarításra van szüksége ipari gépek alkalmazásával?

Levesszük a gondot válláról!

Nincs szükség másra, csak adja meg mit szeretne professzionális ipari takarítógépek segítségével megtisztíttatni és hamarosan kézhezkapja árajánlatunkat.

Garázs - raktár - műhely - irodai takarítás

Segítséget tudunk Önnek nyújtani kisebb magángarázsoktól egészen a több ezer négyzetméteres teremgarázsokig, ill. raktárak, műhelyek, irodaházak padlózatának takarításában. Takarítógépeink méretben és teljesítményben egyaránt alkalmas a kisebb, ill. nagyobb felületek takarítására. Takarításaink, minden esetben a felületnek megfelelő, ipari, nagy teljesítményű gépekkel történnek.

Tapasztalataink alapján a zárt terű helyiségek, garázsok takarításánál komoly problémát szokott okozni a vizes takarítás előtti por, szennyeződés felsöprése, mivel ezek szakszerűtlen takarítása komoly felszálló porral jár. Nálunk ez a művelet nagy teljesítményű, akkumulátoros seprűgéppel történik, ami visszaszívja a felszálló port és ez megakadályozza, hogy az a levegőbe, falakra, autókra rakódjon.

A felületek elhanyagolása, legyen az hideg- vagy melegburkolat, komoly károkat tud okozni a felület szerkezetében, így az élettartama is lerövidül. Ne hagyja, hogy burkolatai visszataszítóak legyenek és idő előtt tönkremenjenek, rendszeres időközönként ütemezze be profi takarításukat.

Gyalogkisérő súrológép bérlése személyzettel

A raktár, mélygarázs takarításnál is az a célunk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk a ma elérhető leghatékonyabb és költséghatékonyabb módszerekkel. Minél hosszabb ideig vár egy parkolóház vagy raktár üzemeltetője az ingatlan tisztítására, annál nehezebb lesz eltávolítani a foltokat.

Garázsuk, raktáruk tisztántartásában tudunk segíteni hathatós, gyors és megfizethető kölcsönzési szolgáltatásunkkal Budapesten és környékén. Amennyiben tőlünk bérel súrológépet nem szükséges a gép működését elsajátítania, nincs felelősség a vállán a gép állapotát illetően. Nem kell ismernie melyik felületre milyen vegyszer milyen súrolókefe alkalmazható biztonságosan.

A minőségi takarításhoz elengedhetetlen az alapos előkészítés. Az egyik és a legfontosabb tétele a precíz mindenre kiterjedő körültekintő felseprés. Szükség esetén természetesen ebben is örömmel tudunk rendelkezésükre állni akár gépi, akár humánerőt igényel a feladat.

Végtelenül egyszerű a szolgálatásunk megrendelése!

Ön csak felveszi velünk a kapcsolatot telefonon vagy a megrendelő űrlap kitöltésével, mi az előre egyeztetett időpontban pontosan leszállítjuk a gépet. Megbízható, tapasztalt kollégánk előkészíti a munkához a gépet és a megfelelő tisztítószerrel együtt a kefét is kiválasztja.

Megbeszélést követően az Önök igényeihez maximálisan igazodva kezdi el az alapos takarítást, pontosan ott, ahol szeretnék.

Takarítás menete

Az egyik alappillérünk a rugalmasság, amit mindig szem előtt tartva igyekszünk kiszolgálni megrendelőink igényeit. Követjük ezt a szemléletet munka közben is. Kérés esetén, ha egy makacs folt eltávolítása további időt igényel, ismételten megkíséreljük annak eltüntetését. Mivel gépjeink akkumulátorosok, ezért kapacitásukat figyelembe véve kb. 3-4 órát (elméleti tisztítóképesség 2000 Nm) foghatóak munkára felülettől és szennyeződéstől függően.

Noha a legmagasabb színvonalú takarítást tudjuk végezni, de nem lehet helyrehozni vagy leplezni az ingatlanok járófelületeinek károsodásait, amik korábban keletkeztek akár használatból akár korukból adódóan.

Milyen padlókat takarítunk?

 • Teremgarázs padló takarítása Teremgarázs padló

  Garázsok, teremgarázsok padlójának szakszerű tisztítása előzetes gépi sepréssel, felszálló por nélkül.

 • Raktár padló takarítása Raktárak takarítása

  Raktárak szennyeződött padlójának alapos és szakszerű feltakarítása.

 • Műhely padló tisztítása Műhelyek tisztítása

  Műhelyek padozatának alapos megtisztítása a lerakódott szennyeződésektől.

 • Irodaház padló Irodaház padlók

  Professzionális padlótisztítás ipari, nagy teljesítményű gépekkel.

Garázs - raktár takarítás áraink

Takarítási áraink: 50 Ft/m2-től

Az árajánlattétel minden esetben tisztítandó terület megtekintése után történik. Az ár függ a terület nagyságától illetve a szennyeződés mértékétől.

Irodai szőnyeg takarítás

Minden munkahely működésének elengedhetetlen feltétele a higiénia, tisztaság. Akár presztízsről akár egészségről vagy csak jó közérzetről beszélünk.

Kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk biztosítja Ön és kollégái számára a tiszta környezetet. Kifogástalan minőségű és nagy teljesítményű gépeink alkalmasak több száz négyzetméteres padlószőnyegek takarítására is.

Irodai szőnyeg takarítás áraink

Szőnyeg takarítását 300 Ft/m2-től vállaljuk.

Árajánlatot a minden esetben a tisztítandó terület megtekintése után adunk, mely függ a terület nagyságától valamint a szennyeződés mértékétől is.

Miért érdemes minket választani a takarításhoz?

 • mert professzionális, nagy teljesítményű takarítógépeket használunk a takarítás során
 • mert így hatékonyabb a takarítás, nem raboljuk feleslegesen az időt, nem zavarjuk a munkát
 • mert a komoly porral járó takarítás előtt seprőgéppel felszívjuk azt
 • mert ránk számíthat akár nagyobb alapterületen is.
 • mert elvégezzük a munkát is a takarítógépek bérlése helyett, szaktudásunkkal gyorsabban is alaposabban dolgozunk.

Mi a rendelés menete?

 1. Hívjon minket, vagy töltse ki a megrendelőlapot a Kapcsolat oldalunkon.
 2. Az árajánlat elkészítéséhez megtekintjük a tisztítandó felületet, így a szennyezettséghez igazodó árat tudunk adni.
 3. Az előztesen egyeztetett időpontban elvégezzük a takarítást.