Szolgáltatásunkat a 2021.03.08-i korlátozások nem érintik, kiszállításunk zavartalan.

A koronavírus jelenléte miatt óvintézkedéseket vezettünk be, annak érdekében, hogy továbbra is lehetőségük legyen az otthonuk tisztántartására, ami jelen helyzetben kifejezetten ajánlott.

Minden kiszállítás előtt, gépeinket fertőtlenítjük! Az Ön, és családja, illetve a munkatársaink védelme érdekében, kollégáink a megfelelő védőfelszerelésben (védőszemüveg, szájmaszk, gumikesztyű) szállítják ki az Önök otthonába a takarítógépeket.

Megértésüket, türelmüket köszönjük.

Autó kárpittisztítás

Autónk kárpittisztítása

Sokan autónkban töltjük fél életünket, ezért ne felejtkezzünk el autónk kárpitjainak rendszeres tisztításáról komfortérzetünk fokozása érdekében.

Természetesnek vesszük, hogy autónkat kívülről rendszeresen lemosatjuk, talán még ki is porszívózzuk néhanapján, de hasznos, ha legalább évente egyszer belülről is alaposan megtisztítjuk. Kölcsönözzön Kärcher kárpittisztító gépet, és könnyedén eltávolíthatja a szennyeződéseket az autóülésekből és a csomagtér borításáról.

Ha sok időt töltünk autónkban, gyakrabban is célszerű elvégeznünk a kárpittiszítási műveleteket, sokkal kényelmesebben fogjuk magunkat érezni így. Ha előfordul, hogy kutyánkat is az autóban szállítjuk, még fontosabb, hogy gyakran elvégezzük a teljes kárpittiszítást, amellyel megszabadulhatunk a nemkívánatos szagoktól, piszoktól és az élősködőktől is.