Szolgáltatásunkat a 2021.03.08-i korlátozások nem érintik, kiszállításunk zavartalan.

A koronavírus jelenléte miatt óvintézkedéseket vezettünk be, annak érdekében, hogy továbbra is lehetőségük legyen az otthonuk tisztántartására, ami jelen helyzetben kifejezetten ajánlott.

Minden kiszállítás előtt, gépeinket fertőtlenítjük! Az Ön, és családja, illetve a munkatársaink védelme érdekében, kollégáink a megfelelő védőfelszerelésben (védőszemüveg, szájmaszk, gumikesztyű) szállítják ki az Önök otthonába a takarítógépeket.

Megértésüket, türelmüket köszönjük.

Autómosás házilag

Járművek

A Kärcher opcionális tartozékai és tisztítószerek alapos és kíméletes járműápolást szavatolnak. Ennek köszönhetően néhány lépésben járművét újjá varázsolhatja, a magasnyomású sugárral eltávolíthatja a durva szennyeződéseket, pl. bogároldóval a hűtőrácsot, lökhárítót és szélvédőt.

A felniket Kärcher felnitisztítóval permetezze be. A járművet a készülék tisztítószer-funkciójával vagy speciális habosító fúvókával hordja fel a Kärcher autósampont és rövid ideig hagyja hatni. A Power kefével alulról felfelé tisztítsa meg a járművet, hogy a tisztítószer hatását optimálisan kihasználja.