Szolgáltatásunkat a 2021.03.08-i korlátozások nem érintik, kiszállításunk zavartalan.

A koronavírus jelenléte miatt óvintézkedéseket vezettünk be, annak érdekében, hogy továbbra is lehetőségük legyen az otthonuk tisztántartására, ami jelen helyzetben kifejezetten ajánlott.

Minden kiszállítás előtt, gépeinket fertőtlenítjük! Az Ön, és családja, illetve a munkatársaink védelme érdekében, kollégáink a megfelelő védőfelszerelésben (védőszemüveg, szájmaszk, gumikesztyű) szállítják ki az Önök otthonába a takarítógépeket.

Megértésüket, türelmüket köszönjük.

Térkő tisztítás hatékonyan

Térkőtisztítás egyszerűen

A tavaszi nagytakarítás keretében célszerű házunkon kívül is elvégezni a tisztítási feladatokat, megpucolni a járdákat, teraszt, térköveket, a garázsfeljárót. A tél általában eléggé összekoszolja a kültéri kőfelületeket, amit kézi erővel igencsak fárasztó volna helyreállítani.

A Kärcher HD 5/15 C Plus magasnyomású mosóval a járdák letisztítása gyerekjáték. Nincs szükség a koszos, mélyen beivódott piszok kézzel történő, fárasztó sikálására, egyszerűen rá kell irányítsuk a magasnyomású mosó fejét és máris gyönyörködhetük a friss víztől csillogó, tiszta felületekre. Nagyon gyorsan végezhetünk a feladattal és még az is lehet, hogy a kocsimosáshoz is kedvet kapunk a végén.